Marcel Jasper en Mildred Hoogenboom.
Marcel Jasper en Mildred Hoogenboom. (Foto: Mildred Hoogenboom)

Rozenburgs stel wint goud!

Bed & Breakfast Dolce Far Niente is de beste accommodatie van de regio Abruzzo in Italië. In de Jaarbeurs in Utrecht zijn op 16 januari de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. B&B Dolce Far Niente wint titel 'Beste accommodatie van de regio' en een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Rozenburg - De gasten beoordeelden Dolce Far Niente met een waarderingscijfer van 9.8. "We zijn super blij met dit mooie cijfer en bedanken al onze gasten voor hun mooie reviews. Met veel passie runnen we sinds april 2017 onze B&B in de prachtige regio Abruzzo. We doen iedere dag ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken en hen een zorgeloze vakantie te bieden. Zo’n Gouden Zoover Award is dan een bekroning op ons werk, waar we vanzelfsprekend enorm trots op zijn", aldus (de Rozenburgse) Mildred Hoogenboom, samen met haar partner Marcel Jasper eigenaar van de accommodatie.

Gouden en Zilveren Awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Dolce Far Niente mag zich met trots de beste accommodatie in de regio Abruzzo in Italië noemen.

Over B&B Dolce Far Niente
Vanaf april 2017 runnen Mildred en Marcel hun B&B Dolce Far Niente in de authentieke, nog onontdekte regio Abruzzo in het groene hart van Centraal Italië. B&B Dolce Far Niente staat op een prachtige heuvel met enerzijds uitzicht op het Lago di Penne en de Majella en anderzijds op het levendige stadje Penne. De B&B ligt centraal tussen de twee schatten van Abruzzo: de bergen en de kust. Het is hiermee een prima uitvalsbasis om deze prachtige regio te ontdekken.

www.benbdolcefarniente.com
www.facebook.com/dolcefarnientepenne

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden