Brandon Taylor (links) passeert over rechts menig tegenstander.
Brandon Taylor (links) passeert over rechts menig tegenstander.

Brandon Taylor kiest voor v.v. Rhoon

De in de regio, en zeker bij de verdedigers van v.v. Rhoon, niet onbekende Brandon Taylor (27) heeft de Technische Commisie van v.v. Rhoon toegezegd komend seizoen voor de rood-witte brigade aan de Omloop uit te zullen komen. "Een interessante versterking voor onze selectie wanneer we zijn snelheid en scorend vermogen in het achterhoofd houden, maar ook op een ander artistiek vlak, namelijk niet alleen als bal- maar ook als podiumkunstenaar."

Rhoon - Brandon speelt eigenlijk zijn leven lang al voor OVV uit Oostvoorne en heeft onze defensie al meerdere malen verschalkt in een onderling treffen. Eigenlijk heeft hij in zijn carrière maar één uitstapje gemaakt, en dat is een seizoen bij Xerxes/DZB in 2017-2018, maar verder is OVV altijd zijn club geweest. Hij staat bekend als een dynamische en snelle speler die eigenlijk de hele rechterflank voor zijn rekening neemt en ook regelmatig scoort.

Dat hij verder geen 'grijze muis' is blijkt wel uit een andere liefhebberij die hij heeft, namelijk zijn voorkeur voor het theater. In een column van Jan Schoonen legt hij het waarom daarvan uit https://www.voetbalrotterdam.nl/2018/12/brandon-taylor-ovv-voetbal-moet-wijken-voor-theater/ alsmede hier https://www.spoken.fm/artists/brandon-taylor/7291/. Het podiumtalent kreeg hij mee van zijn vader Eddy, die o.a. in The Voice senior optrad. Zelf was Brandon bij RTL5 te zien in het programma 'So You Think You Can Dance'. 

Inmiddels is Brandon weer woonachtig in Rotterdam, waar hij de PABO heeft afgerond en als leraar zijn boterham verdient. Vanuit die hoedanigheid was er ook het eerste contact met v.v. Rhoon's assistent-trainer Roy van der Schee, ook leraar, waarop Brandon kenbaar heeft gemaakt naar Rhoon te komen.

Voetbalvereniging Rhoon
site: www.vvrhoon.nl
https://www.facebook.com/voetbalverenigingrhoon/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden