Rijnmond HS in slotfase onderuit bij OVV

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft de uitwedstrijd tegen OVV met 3-2 verloren. Alexander Wagner schoot OVV in de blessuretijd van de tweede helft naar de drie punten.

Hoogvliet - Met name Mitchell de Wit was een Rijnmond HS-zijde een aantal keer gevaarlijk maar de onfortuinlijke spits kon het gevaar niet omzetten in doelpunten. Dat lukte Ferani van Vugt na 8 minuten wel want zijn afstandsschot vloog hard langs Jongerius. Een aantal minuten later is OVV-captain van Hulst dichtbij een verdubbeling van de voorsprong maar hij schiet naast.  Vlak voor de thee schiet Rohaindrick Hooi de bal op de lat. 

Twijfel
Twijfel in de Hoogvlietse verdediging zorgde al voor na 5 minuten in de tweede helft voor de 2-0. Alexander Baartmans profiteerde van een miscommunicatie. In de 70e minuut valt Justin Snijders in en met zijn eerste balcontact schiet hij 2-1 binnen. Snijders schiet het leer vanuit een vrije trap snoeihard in de hoek. Zes minuten later is het gelijk als Lorenzo Kranenburg uit de tweede lijn dezelfde hoek weet te vinden. 

Een kansen regen over en weer volgt, beide ploegen blijven gevaarlijk voor het vijandige doel. Rohaindrick Hooi krult de bal richting de verre hoek maar een prima redding van Stolk. Het laatste wapenfeit is een vrije trap van Pascal van Hulst, die de vrijstaande Alexander Wagner vindt die bij de tweede paal de bal binnen prikt. Een zure nederlaag voor Rijnmond Hoogvliet Sport, dat wederom een goede wedstrijd speelde die niet werd omgezet in een overwinning.

Scheidsrechter Jaap van Drunen had alles onder controle en gaf geel aan Jules Kroef, Daan Mooijaart (OVV) en Rohaindrick Hooi (Rijnmond HS)

Rijnmond Hoogvliet Sport: Arjan Jongerius (Lorenzo Theeuwen), Romeo Rommy, Mike van Haften, Tom Beker, Joshua Olymph (Justin Snijders), Jorginho Pietersz, Runell Martes, Rohaindrick Hooi, Michael Birnie, Mitchell de Wit (Ackeo Liefden), Lorenzo Kranenburg
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden