Werk van Willem van Spronsen.
Werk van Willem van Spronsen. (Foto: )

Expositie De Lange en Van Spronsen

De expositiecommissie van de Stichting Kasteel van Rhoon is er weer in geslaagd een aansprekende expositie in te richten met werk van in de regio bekende kunstenaars. Vanaf zondag 16 februari is de duo-expositie van Aart de Lange en Willem van Spronsen te bezoeken op de Klokkezolder van Het Kasteel van Rhoon t/m zondag 8 maart.

Rhoon – De beeldtaal van Aart de Lange, geboren in Rhoon, is eigentijds, betekenisvol en vernieuwend. In zijn fantasie laat hij ons een landschap zien van ons alledaags leven. Hij wordt ook wel gezien als symboliekschilder.

Willem van Spronsen, de laatste leerling van Marten Toonder, schildert stillevens, monumenten, landschappen en portretten in kenmerkende stijlen en kleurgebruik. Hij exposeert wereldwijd en werd voor zijn werk geridderd in de Orde van Oranje Nassau.

De expositie te bezoeken van zondag 16 februari tot 8 maart op zater- en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang voor deze tentoonstelling is vrij. Voor meer informatie: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/meer-info.php?id=460

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden