Vocal Group Lava uit Poortugaal.
Vocal Group Lava uit Poortugaal. (Foto: Leander Varekamp)

Vocal Group Lava nodigt alten uit voor open repetitie

Poortugaal - Misschien heb je het al eerder gelezen of gehoord: Vocal Group Lava is op zoek naar nieuwe leden. "We zijn heel blij om te kunnen melden dat we een mooie middenstem gevonden hebben, alleen die alt, tja daar wordt nog naarstig naar gezocht!"

"Omdat we ons kunnen voorstellen dat je ons misschien alleen uit de verte kent, van optredens of social media, en daarom aarzelt of je bij ons zou willen komen zingen, houden we op 21 februari een open repetitie."

Zeldzaam

"Op die vrijdagavond is iedereen welkom die denkt dat zij zou kunnen passen op de lege plaats die wij nu nog bij de alten hebben. Het liefste vinden wij een echte lage alt maar omdat die zeldzaam zijn zoeken we wat breder en nodigen we iedereen die voldoende stevig in de laagte kan zingen uit voor onze open repetitie. We laten die avond zien hoe een repetitie er aan toe gaat bij Lava. Je hoeft niets voor te bereiden, het wordt een avond van vooral toekijken en luisteren met hier en daar de gelegenheid om met ons mee te doen."

"Dus zing je graag en ben je op zoek naar een leuke a capella uitdaging met een theatraal randje? Aarzel dan niet langer en kom bij ons kijken op vrijdag 21 februari om 19.30 uur in "De Brinkhoeve" , Kerkstraat 12, in Poortugaal. "Omdat we graag voldoende stoelen willen klaarzetten is het fijn als je je voor deze avond even aanmeldt via: info@vocalgrouplava.nl."

Meer berichten