Smartlappenkoor Tranen met Tuiten.
Smartlappenkoor Tranen met Tuiten. (Foto: Niko Kok)

Tranen met Tuiten zoekt zangers en muzikanten

Het Hoogvlietse 50+ Smartlappenkoor Tranen met Tuiten is een gezellig en bruisend koor met een goedgevulde agenda. Zo wordt er op dinsdag 18 februari opgetreden in Woonzorgcentrum Siloam en op 3 april in Serviceflat De Sluis in Hoogvliet. Naast nog wat andere optredens is er dan natuurlijk het grote en gratis toegankelijke Snotterfestival in De Heerlijkheid in Hoogvliet.

Hoogvliet - De veertiende editie van dit festival zal plaatsvinden op 26 april over de hele dag. Een dag later treedt Tranen met Tuiten op in Pernis. Op dit moment heeft het smartlappenkoor weer ruimte voor zingende heren, eventueel met hun echtgenotes en muzikanten die zich kunnen vinden in het repertoire van het Hoogvlietse smartlappenkoor.
Er wordt gerepeteerd op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de ruimte bij de Speeltuinvereniging Zalmplaat, Hoekwant 30 in Hoogvliet. Geïnteresseerden die meer informatie wensen over het Hoogvlietse smartlappenkoor kunnen dit inwinnen door de kijken op de website van het koor: www.tranen-met-tuiten-hoogvliet.nl of bij de dirigente van het koor Wijnie Smits via het telefoonnummer 010-4167557.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden