Foto: PR

Disco voor jongeren terug in Hoogvliet

Dat jongeren in Hoogvliet zich vaak vervelen is geen geheim. Al wordt er steeds meer georganiseerd, veel van deze activiteiten vinden in het voorjaar of de zomer plaats. Een plekje waar je in het weekend even lekker kunt chillen of uitgaan is al jaren niet meer bestaand. "Ik ga liever blowen ergens buiten," vertelt een 17 jarige.

Hoogvliet - Niet alleen de jongeren merken het, ook ouders vinden het lastig dat er weinig georganiseerd wordt, maar daar is nu een einde aan gekomen. Op 14 februari vindt namelijk de allereerste disco plaats in de Zevensprong. Verdeeld in 2 groepen mogen jongeren van verschillende leeftijden zich even lekker uitleven op de beste muziek. Tussen 19.00 en 20.30 uur zijn tieners tussen de 10 en 13 jaar welkom en van 21.00 tot 23.00 uur zijn jongeren van 14 t/m 17 jaar welkom. De entree is gratis!

Op deze manier hopen initiatiefnemers De Vliegende Hoogvlieters samen met een aantal jongeren maandelijks weer een leuke avond te kunnen organiseren waar jongeren even lekker los kunnen gaan. Verschillende jongeren hebben al aangeboden om te helpen, zo zijn er een aantal DJ's en faciliteren de Vliegende Hoogvlieters de locatie en faciliteiten om er een onbezorgde avond van te maken. Als er genoeg animo is, wordt het een maandelijks event. Ben jij erbij?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden