Ruim 100 ouderen genoten van Shantykoor De Hoeksche Waard tijdens een gezellige OVA middag in de Brinkhoeve
Ruim 100 ouderen genoten van Shantykoor De Hoeksche Waard tijdens een gezellige OVA middag in de Brinkhoeve (Foto: Yvonne Schults)

Ouderen genoten van Shantykoor en Paula

Op 11 januari liep de Brinkhoeve vol met leden van de Ouderen Vereniging Albrandswaard (OVA) en andere belangstellenden. Shantykoor De Hoeksche Waard was uitgenodigd voor een optreden onder leiding van dirigent en accordeonist Paula van Wanrooy. Paula speelde niet alleen accordeon, maar praatte het programma op grappige wijze aan elkaar.

Albrandswaard - Het repertoire van Shantykoor De Hoeksche Waard bestaat uit Shanty-liederen (werkliederen uit de vroegere zeilvaart), (anderstalige) zeemansliederen en evergreens. Ruim 100 ouderen genoten van allerlei meezingers onder het genot van een kopje koffie of thee. Mensen mochten verzoeknummers aanvragen en Gerard Brussaard (Vluchtelingenwerk/Tweedekanswinkel) musiceerde even mee op een scheepsbel. Gerard's broer Leo is voorzitter van dit Shantykoor. Regelmatig organiseert de OVA leuke evenementen. Vaste waarden zijn koersbal en bridge in de Brinkhoeve, maar maandelijks organiseren ze speciale uitstapjes met een bus of bijzondere optredens in de Brinkhoeve. Wilt u lid worden? Meldt u dan aan bij Willy Noordzij, telefoon 010-5016010/e-mail: janoordzij@hotmail.com. Contributie bedraagt € 22,50 per jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden