Foto:

Dansavond voor volwassenen in Rhoon

Eenmaal per maand op zaterdagavond organiseren Bart en Arne van dansschool Love2Do een dansavond in Rhoon. "Op basis van elementen van biodanza, balfolk en dansexpressie hebben wij een avond samengesteld vol plezier, uitdaging, vreugde, lichaamsbeweging, bewustzijn en dieper gaand sociaal contact."

Rhoon - "Dansen is de gezondste en leukste activiteit die er bestaat. Dansen heeft namelijk een super positieve invloed op je lichamelijke, geestelijke en sociale gezondheid. Daarom organiseren wij maandelijks dansavonden waar iedereen op zijn eigen manier kan genieten van dansen en plezier kan hebben."
"Onze dansavonden zijn een combinatie van de beste en leukste elementen die wij hebben gevonden in Bal Folk en Biodanza, aangevuld met inzichten uit dansexpressie en de bewegingsanalyse van Laban.Ons doel is dansavonden te organiseren waar iedereen van kan genieten. Ervaring is absoluut niet vereist omdat de meeste dansen geen of slechts heel weinig passenmateriaal hebben."
"De dansavonden zijn een combinatie van plezier, uitdaging, lachen, terugkeren naar je eigen lichaam en wereld, lichaamsbeweging, spelenderwijs leren van jezelf en van elkaar, grenzen verkennen en accepteren, zinvol sociaal contact met andere mensen. Kortom, een leuke ongedwongen avond uit."
Meer informatie: www.love2do.nl / 0625060583

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden