Line-Up Rotterdam Rave bekend. Foto: Jordy Brada
Line-Up Rotterdam Rave bekend. Foto: Jordy Brada (Foto: Jordy Brada)

Charlotte de Witte headliner op Rotterdam Rave

De line-up van Rotterdam Rave is bekend met de geprezen techno DJ Charlotte de Witte als hoofdact. Voor de 5e editie keert het festival op zaterdag 15 augustus terug naar het RDM-terrein. 

Rotterdam - De industriële locatie midden in de Rotterdamse haven sluit naadloos aan bij de muziek en sfeer van het festival. Rotterdam Rave biedt, zoals altijd, ruimte aan zowel internationaal als lokaal talent.

Line-Up

Naast Charlotte de Witte, zullen onder andere ook I Hate Models, Dax J, Paula Temple en Kobosil aanwezig zijn. Deze artiesten behoren tot de grootste namen uit de internationale techno-scene. Ook keert de Rotterdamse held ROD, een techno-alias van Benny Rodrigues, terug naar het festival. Vorig jaar kreeg hij lovende reacties op zijn classic 90’s techno set. Het volledige programma is vandaag bekend gemaakt via de website en social media kanalen.

RDM Rotterdam
Het festival vindt deze zomer voor de tweede keer plaats op het RDM-terrein en is hiermee het enige techno festival midden in de Rotterdamse haven. De voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) wordt op 15 augustus omgetoverd tot een festivalterrein met drie stages. Na een succesvolle eerste editie op deze bijzondere plek, kijkt de festivalorganisatie uit naar de comeback waarbij ze de locatie nog beter kunnen benutten. Sacha Rozendaal, marketing manager Rotterdam Rave: “Het RDM-terrein sluit perfect aan bij de ervaring die we onze bezoekers willen geven. Het is een unieke locatie waar je normaal niet vaak komt en dat draagt bij aan de beleving. De rauwe en industriële sfeer midden in de haven laat het echte Rotterdam zien. Festivalgangers dansen langs de kade en kijken naar de voorbij varende vrachtschepen. Daarbij zijn we met twee grote podia in de Onderzeebootloods en één overdekte buitenstage volledig regen-proof!”

Kaartverkoop
Na de succesvolle festival editie in 2019 verwacht de organisatie ook dit jaar een vol RDM-terrein. Sacha: “De indoor evenementen in de Maassilo zijn steevast weken van te voren uitverkocht. De verwachting is dat dit bij het festival niet anders zal zijn. Zeker niet met deze line-up!”

Over Rotterdam Rave
Rotterdam Rave is hét techno festival van de havenstad. Zeven jaar geleden gestart als indoor feest met als thuisbasis de Maassilo, is Rotterdam Rave nu uitgegroeid tot een van de grootste buitenfestivals van Rotterdam.

Klik hier voor de aftermovie van Rotterdam Rave Festival 2019.

Facebook event:      https://www.facebook.com/events/836516416778765/

Facebookpage:      https://www.facebook.com/rotterdamrave.events/

Youtube:                  https://www.youtube.com/channel/UCPUH7zFWcwDAMHvJzgigs3w

Soundcloud:            https://soundcloud.com/rotterdamse-rave

Instagram:               https://www.instagram.com/rotterdamrave/

Website:                  rotterdamravefestival.com

Line-up Rotterdam Rave Festival 2020
In alfabetische volgorde: 999999999, Anfisa Letyago. Charlotte de Witte. Cynthia Spiering, Dax J, DYEN, I Hate Models, Imogen, Inhalt der Nacht, Kobosil, Onyvaa, Paula Temple

hybrid live

, Rebekah, ROD, Stranger.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden