Deborah hoopt dat zij als Miss Beauty Zud-Holland haar provincie binnenkort mag gaan vertegenwoordigen in de landelijke  Miss Beauty of The Netherlands.
Deborah hoopt dat zij als Miss Beauty Zud-Holland haar provincie binnenkort mag gaan vertegenwoordigen in de landelijke Miss Beauty of The Netherlands. (Foto: )

Deborah gaat voor Miss Beauty Zuid-Holland

Deborah den Rooijen is een jonge levenslustige meid van 22. Ze werkt als leerling kwaliteitsverpleegkundige in 2 verpleegtehuizen en doet de opleiding hbo-verpleegkundige erbij. Deborah kijkt erg uit naar eind april, want dan staat deze toekomstige verpleegkundige in de finale van ‘Miss Beauty of Zuid-Holland’.

Patricia van den Blink

Rhoon- Deborah weet nog hoe ze op het idee kwam om mee te doen met de verkiezing. Deborah:“Op Instagram was een oproep om je aan te melden. Dat heb ik toen gedaan. Na de inschrijving werd ik uitgenodigd voor een casting die plaatsvond op 1 maart in Hotel Wings in Rotterdam. Geen idee hoeveel meiden zich hebben opgegeven, maar uiteindelijk bleven er 41 deelnemers over in twee categorieën. 21 meiden die meedoen voor ‘Miss Beauty’(19-27 jaar) en 20 voor ‘Miss Teen’(15-18 jaar)

Finale

Deborah legt uit hoe zo’n finale eruit komt te zien. “De finale zal een show zijn die begint met een mooie openingsdans en gevolgd door een ronde waarin de meiden zich voorstellen. Daarna komt de bikinironde en na deze ronde zal de galaronde komen, waarin je met je mooiste jurk jezelf laat zien”, legt de 22-jarige Rhoonse uit. “Aan het einde van de finale wordt de winnaar bekend gemaakt en zij is dan Miss Beauty of Zuid-Holland. Zij zal gaan strijden voor de titel Miss Beauty of The Netherlands'. En stel dat je wint, dan ga je naar het buitenland om daar Nederland te vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er ook nog subtops die je kan winnen, zoals bijvoorbeeld: de meeste stemmen, meest fotogenieke en meest sportieve deelneemster. Maar degene die Miss Beauty of Miss Teen wordt,mag het traject van ''Miss Beauty of The Netherlands' gaan volgen".

Stemmen

Deborah legt uit hoe het stemmen werkt: “Vanaf eind deze week kan er gestemd worden. dat kan alleen via de sms", benadrukt ze. "Ik zit nu te wachten op de meldcode waarmee mensen op mij kunnen stemmen. Deze stemmen tellen voor 20% mee en de finale telt voor 50% mee en tot slot telt 30% mee voor je inzet en je houding tijdens de trainingsdagen. We hebben namelijk 2 trainingsdagen: een fotoshoot en een sportdag”. Deborah straalt van zelfvertrouwen. Zelf weet ze waarom ze een uitstekende Miss zou kunnen zijn. “Mijn sterkste punt is, dat ik altijd vrolijk en positief ben en dat straal graag ik uit”. Zenuwachtig is ze dan ook niet bepaald. “Ik kijk nergens tegenop”, zegt ze. “Het lijkt me gewoon een super ervaring”.

Advies

Tegen andere meiden die er ook over denken om een keer mee te doen aan deze verkiezing wil ze zeggen: “Schrijf je in voor volgend jaar. Het is een super leuke ervaring en je hoef zeker niet onzeker te zijn, want iedereen is mooi op zijn eigen manier. Om hieraan mee te doen zijn de belangrijkste punten, wees jezelf".

Andere Missen

Miss Beauty of Zuid-Holland is de missverkiezing voor alle meiden uit Zuid-Holland. Miss Teen of Zuid-Holland 2019 is Yazzmine van Goozen, 17 jaar en komt uit Oestgeest. Miss Beauty of Zuid-Holland 2019 is Laura van Berkel, 20 jaar en komt uit Hellevoetsluis. Miss Intercontinental Zuid-Holland 2019 is Shafali Bechoe, 20 jaar en komt uit Dordrecht. Deze 3 meiden hebben Zuid Holland vertegenwoordigd bij de landelijke finale op 30 Augustus 2019. Hierbij werd Shafali gekroond tot Miss Intercontinental Netherlands 2019 en Yazzmine werd gekroond tot Miss Photogenic 2019. Aan het hoofd van Miss Beauty of Zuid-Holland staat Nadine Nusse.

Onzeker

Deborah kijkt erg uit naar de finale die 25 april in Hotel Wings in Rotterdam om 20.00 uur zou moeten plaatsvinden Maar of dit door kan gaan is nog maar de vraag, aangezien het leven ook in Nederland door de Coronacrisis momenteel tot stilstand is gekomen. Op dit moment is het nog te vroeg om hier duidelijkheid over uit te kunnen spreken. Maar mocht de finale worden uitgesteld, dan zal het gewoon worden verplaatst naar een ander moment. Meer informatie over deze verkiezing is te vinden via onderstaande website.

https://missbeautynetherlands.com/zuid-holland/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden