Brasserie Me Moeder en Armafood slaan handen ineen.
Brasserie Me Moeder en Armafood slaan handen ineen. (Foto: )

Ondernemers creatief en rekenen op u!

Brasserie Me Moeder in Hoogvliet is creatief en heeft ook een mogelijkheid tot bezorgen opgestart, samen met buurman Armafood. "Samen met onze buurman Armafood slaan wij de handen ineen. We werken graag samen en nu is het voor ons en Armafood vanzelfsprekend dat we elkaar helpen.
Een van deze 3 knappe mannen kan je aan je deur verwachten als je een bestelling doet!" Kijk op: www.brasseriememoeder-hoogvliet.nl of op www.facebook.com/BrasserieMeMoeder/menu/.

Hoogvliet - Verder hebben veel winkels in winkelcentrum Hoogvliet aangepaste openingstijden of zijn tijdelijk gesloten. Om te weten of winkels geopend zijn of aangepaste tijden of maatregelen hebben getroffen is het nuttig om de Facebookpagina of de website van Winkelcentrum Hoogvliet in de gaten te houden. Kijk op: www.facebook.com/StadshartHoogvliet/. Veel ondernemers hebben uw hulp nu keihard nodig. De lokale ondernemers geven via hun eigen websites en facebookpagina's vaak goed aan hoe klanten toch nog gebruik kunnen blijven maken van hun diensten of hun producten kunnen blijven kopen. 

Aangepast assortiment
Meesterbakker Voskamp heeft bijvoorbeeld tijdelijk het assortiment aangepast. "Onze bakkerij draait op volle toeren. Desondanks nemen wij voorzorgsmaatregelen om onze bakkerij ook komende periode optimaal draaiende te houden. Zodat wij iedereen van ons ovenverse brood en banket kunnen blijven voorzien. Een van deze maatregelen is het tijdelijk voeren van een iets smaller assortiment per woensdag 18 maart."

Houd afstand
Bram Ladage meldt op 16 maart: "Beste mensen, zoals het er nu uit ziet mogen we morgen weer open. Zijn wel een paar regels aan gebonden maar goed daar passen we ons netjes aan aan. Alles wordt ingepakt. Op eten in de winkel is daarbij dus niet toegestaan. Tevens vragen wij iedereen met pin te betalen. Delen is lief en word zeer gewaardeerd... wil je je bestelling op een bepaalde tijd klaar hebben dan kan je via de telefoon bestellen via 010-4722742."

Afhalen
Ook het croissanterie Het Tramhuis beleeft een lastige tijd. "Wij zullen onze deuren dus ook sluiten tot 6 april. Via deze weg willen wij jullie allen vragen om elkaar te helpen. Wij van Het Tramhuis hebben jullie hulp ook hard nodig! We gaan er alles aan doen om een afhaal mogelijkheid op te gaan zetten.
Dus lieve lieve mensen, help ons door deze coronacrisis heen en kom allen jullie bestelling afhalen aankomende weken! Meer details, tijden etc volgen. Houd onze pagina in de gaten en deel dit bericht alsjeblieft." Kijk op: https://www.facebook.com/CroissanterieHetTramhuis/ 

Thuisbezorgen
Je favoriete ijs van de Ijswinckel Hoogvliet kan tijdelijk worden thuisbezorgd. Dus mocht die mooie lentedag binnenkort aanbreken, dan kan dat gewoon gevierd worden met ijs! Diervoeders Hoogvliet hebben een extra bezorgservice, kijk op: www.vonkdiervoeders.nl. Ook Goudsmid Bastein en multivlaai hebben de openingstijden aangepast. Neem even de tijd en kijk op www.facebook.com/StadshartHoogvliet/ want de ondernemers kunnen alle hulp goed gebruiken!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden