Foto:

Beeldentuin Ravesteyn afgelast

De kunstcommissie van Beeldentuin Ravesteyn laat weten dat Beeldentuin Ravesteyn dit jaar niet doorgaat. "Graag tot de volgende editie van Beeldentuin Ravesteyn in Heenvliet, van 7 tot en met 30 mei 2021.

Regio - De expositie Beeldentuin Ravesteyn, welke dit jaar voor de 27e keer op het landgoed Ravesteyn in Heenvliet plaats zou vinden, is gecanceld en verplaatst naar 2021.De organisatie heeft hiertoe moeten besluiten vanwege streng geldende Corona maatregelen tot 1 juni a.s. Hoe spijtig ook voor de gecontracteerde kunstenaars, de vele jaarlijkse bezoekers en het vele voorwerk wat al gedaan is om deze expositie tot een geslaagd evenement te maken.

De Kunstcommissie Beeldentuin Ravesteyn, welke namens de Stichting Stede en Vrye Heerlykheyt deze bijzondere buitenexpositie inricht, geeft aan volledig achter de genomen maatregelen te staan en stelt de gezondheid van de medemens voorop. Uitstel van de expositie naar een later moment dit jaar is om meerdere redenen niet mogelijk. Vandaar het verplaatsen naar 2021. Dan zal van 7 mei t/m 30 mei het prachtige particuliere Landgoed Ravesteyn in Heenvliet, met gelijknamige ruïne, weer het decor vormen voor, in ieder geval, de werken van de kunstenaars welke dit jaar zouden komen exposeren, te weten: Eja Siepman-van den Berg, Herma de Wit-Orobio de Castro, Akay Ahmet, Jan Aldenhoven, Antoinette Cremers, Roland de Jong Olando, Mira de Koning, Jeroen Meijs, Conny Pols, Nic Roex, Ei-Ei Producties, Talitha Schiffer, Andre Vranken, Karin van de Walle, Cissy van der Wel en Han van Wetering

Het bestuur van de Stichting Stede en Vrye Heerlykheyt zal op geleide van berichtgeving van de overheid besluiten nemen over het ja/ nee laten doorgaan van de zaterdagopenstellingen na 1 juni a.s. Hieronder vallen ook de geplande roofvogelshow d.d. 4 juli a.s., alsmede Open Monumentendag. Zie ook www.beeldentuinravesteyn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden