Foto: (stockphoto)

Afdeling Hoogvliet nnvh/vrouwennetwerk zoekt versterking

Dit bericht is ingestuurd op www.debotlek.nl. Iedere lezer kan zelf een bericht met foto via 'Schrijf mee' op onze website zetten!

Het Koninklijk NVVH/Vrouwennetwerk heeft dit seizoen geen bijeenkomsten meer, dit in verband met het Coronavirus. "In september hopen we weer met een frisse start te kunnen beginnen, in een ander gebouw gelegen aan de Gebbeweg 14."

Hoogvliet - "We hebben een zeer gevarieerde groep vrouwen, de meeste zijn boven de zestig. Vorig jaar vierden wij als afdeling Hoogvliet ons 60 jarig jubileum. Iedere woensdag hebben wij iets te doen, b.v. de eerste woensdag van de maand drinken wij koffie in Croissanterie Het Tramhuis. Verder hebben 2x in de maand een lezing en gaan we 1x in de maand op pad. Ook gaan we een enkele keer met de bus iets bezoeken."

"Bij lezingen is dikwijls een spreker aanwezig die met behulp van mooie foto's of dia's iets verteld over diverse onderwerpen. Op pad betekent soms een museum bezoeken of een rondleiding, vorig jaar hebben we het Feijenoord Stadion achter de schermen bezocht. We zijn lid van dit netwerk, omdat er mooie en interessante bijeenkomsten worden georganiseerd waar je iets van opsteekt. Ook heeft het mooie vriendschappen opgeleverd, maar ook kennis van de wereld om ons heen. Alleen zou je bijvoorbeeld geen museum of film bezoeken. Wilt U ook eens komen kijken en luisteren, dat kan altijd; bel even naar 06-49688988."

Ans Dekkers NVVH/Vrouwennetwerk afd. Hoogvliet

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden