Het wapen van Poortugaal.
Het wapen van Poortugaal. (Foto: )

Het wapen van Poortugaal

Dit bericht is ingestuurd op www.debotlek.nl. Iedere lezer kan zelf een bericht met foto via 'Schrijf mee' op onze website zetten!

Poortugaal - "Ik zie vele stukjes in de kranten staan en ik dacht probeer het ook eens. Het wapen van Poortugaal heeft ook nood gedwongen haar deuren moeten sluiten op zondag 15 maart jl. Maar zonder omzet en steun van de bank of overheid kunnen we niet.
"Omdat we in oktober ons 20-jarig bestaan zouden vieren, heb ik besloten om op vrijdag, zaterdag en zondag open te gaan voor afhaalgerechten. Dan maken we nog een kans om dit vreselijke virus en alle gevolgen daarvan te overleven en dit toch te kunnen vieren! Afhalen kan tussen 17.00-20.00 met de grootste veiligheidsvoorschriften, en bestellen tussen 13.00-16.00."
"Max 5 personen totaal aanwezig in onze grote restaurantzaal en alle deuren open. We werken met een wekelijks wisselend menukaartje dat we posten op alle social media zoals facebook, instagram en twitter. Als we elkaar helpen en steunen komen we deze tijd vast door. Mochten er mensen zijn die niet kunnen/willen afhalen, is bezorgen altijd mogelijk in overleg in Poortugaal/Rhoon/Hoogvliet."
#supportyourlocal

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden