Optreden van Benjamin Gouweleeuw bij Siloam Hoogvliet
Optreden van Benjamin Gouweleeuw bij Siloam Hoogvliet (Foto: )

Optreden van buiten Siloam en Westerstein

De bewoners van Siloam en Westerstein werden dinsdag getrakteerd op een optreden van zanger Benjamin Goudeleeuw. Hij vrolijkte buiten de mensen van het verzorgingstehuis op met een live concert. "Bewoners hebben genoten. Op één afdeling was er ook heerlijk appeltaart gebakken en zij genoten dubbelop", schrijft Marijke van Zuilen van Lelie Zorggroep.

Hoogvliet - Op de Facebookpagina van VanHoutmanNL liet het management bij de mensen vrolijkheid te willen brengen in deze moeilijke periode en dat werd zeer gewaardeerd!: "De Corona crisis raakt ons hard. Onze beide bedrijven liggen nagenoeg stil. Dit heeft uiteraard veel impact op ons, maar het is dan goed om je te realiseren dat heel veel mensen nog veel harder worden getroffen. Juist nu moeten we een beetje meer naar elkaar omkijken en we hebben dan ook besloten om onze extra vrije tijd in te zetten voor dat waar we goed in zijn: vrolijkheid brengen en organiseren. Onze oproep heeft veel gehoor gevonden en we zijn dan ook blij dat de eerste twee dagen gevuld zijn met twee artiesten die samen 10 zorginstellingen zullen aandoen!"
"@nickkoot en @benjamin_gouweleeuw bedankt voor jullie belangeloze optredens! Ook @stroopwafelking bedankt voor het uitdelen van stroopwafels bij één van de instellingen! Uiteraard ook dank aan alle instellingen en overige betrokkenen die dit mogelijk maken! Samen tegen Corona, voor onze zorghelden en de bewoners!"

Marijke van Zuilen: "Wij willen Van Houtman heel hartelijk bedanken voor het optreden. Voor bewoners en personeel was het een opsteker die ze echt kunnen gebruiken. Zoiets is van hartelijke welkom deze tijd en dus voor herhaling vatbaar."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden