Video's Roel van Deursen

Video: Zanger Perry Zuidam doet Careyn 'De Vier Ambachten' aan

'Tijd voor spontaniteit’ moet zanger Perry Zuidam gedacht hebben nu zijn anders zo volle agenda helemaal blanco is vanwege de corona maatregelen. Samen met zijn geluidsman legt hij talloze bliksembezoekjes af bij zorgcentra en verpleeghuizen in de hele regio. Roel van Deursen nam een kijkje.

Regio - Op 7 en 8 april was Nissewaard aan de beurt. Botlek TV met presentator Joop van der Hor en cameraman Roel van Deursen was bij het optreden van de razend populaire zanger van het Hollandse lied in de achtertuin van verpleeghuis en revalidatiecentrum ‘De 4 Ambachten’ in Spijkenisse.

Hoewel het overdag was zong Zuidam de sterren van de hemel. Voor de achter de gesloten ramen geïsoleerde ouderen brak spontaan de zon door op het moment dat Perry begon te zingen. Regisseur welzijn annex coördinator vrijwilligers van zorginstelling Careyn Merel Koks straalde van oor tot oor; ‘Zo lief dat Perry dit voor de bewoners maar ook voor het personeel doet, dit breekt niet alleen de dag maar geeft ook hoop en doet het leed voor even vergeten.’ Behalve de 4 Ambachten bezocht Perry Zuidam ook de Careyn-locaties Herman Gorterhof, Hart van Groenewoud en de Zes Rozen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden