Jan en Corrie van Opdorp
Jan en Corrie van Opdorp (Foto: Peter de Jong)

Echtpaar van Opdorp uit Hoogvliet 60 jaar getrouwd

Op 8 april waren Jan en Corrie van Opdorp 60 jaar getrouwd. In deze tijd van sociaal afstand houden is dit een huwelijksdag die ze met zijn tweeën doorbrengen.

Hoogvliet - Om er toch een onvergetelijke dag van te maken hebben de kinderen een spandoek voor hun flatgebouw gehangen en werden ze overspoeld met kaarten, bloemen en filmpjes die kinderen en (achter)kleinkinderen voor hen gemaakt hebben.
Jan en Corrie hebben hun eerste huwelijksjaren op hun geboortegrond (Noord-Brabant) doorgebracht, inwonend bij de opa en oma van Corrie. Een jaar na de geboorte van hun eerste dochter is het gezin verhuisd naar Hoogvliet, waar ze in een nieuwbouwflat aan de Marthalaan trokken.

Jan werkte als havenarbeider bij de GEM en was verantwoordelijk voor het wegen van het graan als er gelost of geladen werd. Corrie zorgde voor het gezin dat in Hoogvliet uitgebreid werd met nog een dochter. Als de twee dochters tieners zijn start Corrie met vrijwilligerswerk voor de kerk. Vanuit de kerk bezoekt zij al 40 jaar ouderen in de Meeuwenhof. Dit doet zij nog met veel plezier.

Jan en Corrie kijken ernaar uit om hun 60-jarig huwelijksfeest op een later tijdstip in het jaar met de familie te kunnen vieren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden