De cadeautasjes van de Etosactie werden in ontvangst genomen door Leni Hoogendoorn.
De cadeautasjes van de Etosactie werden in ontvangst genomen door Leni Hoogendoorn. (Foto: )

Bijzonder gebaar voor de zorg

"Wij werden blij verrast met de actie van de Etos", zegt Marijke van Zuilen van Lelie Zorggroep in Hoogvliet. "Wij vinden het heel bijzonder dat ze aan verpleeghuis Siloam in Hoogvliet dachten."

Hoogvliet - "Drie weken lang konden klanten producten of hun korting (tweede artikel gratis) doneren aan het verplegend personeel in de zorg", vertelt Denise, medewerker van Etos. "De actie verliep heel goed en we hebben er flink wat werk aan gehad. We zijn met zijn drieën anderhalve dag bezig geweest om alle tasjes te vullen. Maar het is voor een goed doel", besluit zij.

Verpleeghuis Siloam is een onderdeel van de Lelie zorggroep. "Naast Siloam bieden we ook kleinschalige verpleeghuiszorg in Westerstein, thuiszorg Verzorging en Verpleging, Huishoudelijke Hulp en Intensieve Ambulante Hulp verlening. De cadeautjes zijn voor alle personeelsleden die in Hoogvliet werken. Leni Hoogendoorn manager Wonen Zorg en Welzijn heeft ze verleden week donderdag in ontvangst genomen. "In het totaal zijn er 230 leuke tasje die wij op dinsdag 12 mei de Dag van de Verpleging meegeven aan het personeel wat bij ons werkt. Naast de presentjes die door de actie zijn ingezameld zit er ook een presentje in het tasje van de Etos zelf en iets van Smellies by Nicky’s Beautysalon. Super bedankt allemaal voor dit bijzondere gebaar voor het zorgpersoneel van de Lelie zorggroep."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden