Marian, links achter de tafel, was aangemeld door een vriendin die vond dat ze wel een opkikker kon gebruiken. De verrassing viel in de smaak, want de high tea bevatte heel veel smakelijke hapjes...
Marian, links achter de tafel, was aangemeld door een vriendin die vond dat ze wel een opkikker kon gebruiken. De verrassing viel in de smaak, want de high tea bevatte heel veel smakelijke hapjes... (Foto: Yvonne Schults)

Eerste wens Wensbus vervuld high tea in Poortugaal

Wat was ze verrast, Marian Groenenboom uit Poortugaal. Vrijdagmiddag 8 mei reed de grote gele Amerikaanse schoolbus van Hans van Meggelen haar straat in. Dit bleek de Wensbus te zijn. Twee dames begonnen een tafeltje neer te zetten, stoeltjes, allemaal lekkere hapjes, bordjes en bestek. Kinderen uit de straat keken toe vanaf het klimrek.

door Yvonne Schults

Albrandswaard - Marian kwam naar buiten om een foto van de bus te maken en kon gelijk gaan zitten, want de verrassing, een heuse high tea, bleek voor haar. Zij was aangemeld door haar vriendin omdat ze zelf corona heeft gehad, mantelzorger is voor diverse mensen en in de zorg werkt. Allemaal goede redenen om Marian eens in het zonnetje te zetten. Samen met haar dochter en enkele bekenden genoot zij vervolgens van allerlei heerlijkheden. De vervulling van deze wens is mede mogelijk gemaakt door KC Bakery en vrijwilligers. De Wensbus is een initiatief van Stichting Welzijn Albrandswaard.

Wilt u ook een wens doorgeven? Neem dan gerust contact op via vpa@welzijnalbrandswaard.nl of via het telefoonnummer: 06-38386532, u zult verbaasd staan over wat de mogelijkheden zijn. Tevens is SWA op zoek naar vrijwillige wens-vervullers en sponsoren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden