Foto:

De Plataan in Pernis is trots!

Maandag was het dan eindelijk zo ver! Een aantal kinderen kwam weer naar school. Niet een gewone maandagochtend maar een bijzondere.

Pernis - De directeur in een geel vestje op het schoolplein waar op staat dat we afstand moeten houden, pionnen op het plein om aan te geven waar de verschillende groepen moeten staan, ouders buiten de hekken en juffen buiten op het plein om de kinderen naar de klas te begeleiden. En dinsdag hetzelfde.

"Maar wat ging het goed!!!! Wat een fijne samenwerking met het team, de kinderen en natuurlijk de ouders. Zulke veranderingen, waar we nu mee te maken hebben, kunnen alleen maar goed verlopen met een goede samenwerking, zijn de ervaringen van de school met de eerste week. "De kinderen waren zo blij om weer op school te zijn, knuffelen is er nog niet bij, maar enthousiast zwaaien en hard hoi roepen over het plein is ook leuk. Ik kan oprecht zeggen dat ik supertrots ben op het fantastische team, de lieve kinderen en de fijne ouders", zegt Nel Baur van obs De Plataan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden