Maikel Pierau van Multiskills Factory is op zaterdag 23 mei te zien bij het RTL Z televisieprogramma ‘How It’s Done’
Maikel Pierau van Multiskills Factory is op zaterdag 23 mei te zien bij het RTL Z televisieprogramma ‘How It’s Done’ (Foto: )

Hoogvlietse ondernemer Maikel Pierau bij RTL-Z

Lokale ondernemer uit Hoogvliet is te gast bij het RTL Z programma ‘How it’s done’, ‘informatief programma zet lokale ondernemers in het zonnetje’.

Hoogvliet - Maikel Pierau van Multiskills Factory is op zaterdag 23 mei te zien bij het RTL Z televisieprogramma ‘How It’s Done’. In deze uitzending geeft eigenaar Maikel Pierau zijn visie op vraag & aanbod in de huidige arbeidsmarkt. ‘How It’s Done’ is een informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven.

Ondernemers vertellen in dit programma openhartig over hun drijfveren en hoe zij hun producten en diensten realiseren. Maikel Pierau wordt gevolgd in zijn bedrijf Multiskills Factory dat gevestigd is in Hoogvliet. Tijdens het interview legt hij zijn specifieke werkwijze uit en geeft hij antwoord op de vraag waarom klanten graag samenwerken met Multiskills Factory: “omdat wij op zoek gaan naar de beste mensen voor onze beste klanten!”, aldus Maikel Pierau.

Corona crisis
Multiskills Factory is een innovatief bedrijf. Bij het uitbreken van de Corona crisis ging Maikel Pierau en zijn team niet bij de pakken neerzitten maar besloot hij om door te pakken. Met de ontwikkeling van een eigen toolbox, de CCT BOX ontzorgt hij ondernemers die extra ondersteuning nodig hebben in deze onzekere tijden (www.cctbox.nl).

Uitzenddatum 'How It's Done'
De aflevering van het televisieprogramma 'How It's Done' wordt op zaterdag 23 mei om 17:00 uur uitgezonden op RTL-Z. Het programma wordt herhaald op dinsdag 26 mei om 16:30 uur en donderdag 28 mei om 10:30 uur. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw reactie op de uitzending.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden