E&S Turnsport en Rhoonse Ruiters komen bij elkaar.
E&S Turnsport en Rhoonse Ruiters komen bij elkaar. (Foto: )

E&S Turnport en Rhoonse Ruiters komen bij elkaar

Als gevolg van het Corona Virus is ook E&S Turnsport Rhoon genoodzaakt zijn deuren gesloten te houden. Afgelopen maart was het bijna feestvreugde met het openen van de prachtige nieuwe zaal aan de Sportlaan in Rhoon, gooide Corona alle voorgenomen plannen overboord.

Albrandswaard - Maar met hulp van de Gemeente Albrandswaard en de Rhoonse Ruiters kan E&S nu buitensporten. Dit is voor de groeiende turnvereniging en haar leden een enorme opluchting, want ook zonder de gebruikelijke turntoestellen valt er genoeg te doen aan kracht en lenigheid.

Ook is het natuurlijk fijn om elkaar zo weer te mogen ontmoeten. E&S Turnsport Rhoon heeft een Corona plan opgesteld waarin strikt gehouden wordt aan de regels van de overheid en het RIVM en laat zich daarbij adviseren door de KNGU voor de mogelijkheden omtrent buitensporten. 

E&S Turnsport Rhoon wil de Gemeente Albrandswaard en de Rhoonse Ruiters enorm bedanken voor het beschikbaar maken van het veld naast de paardenbakken, zodat ook onze leden weer sportief bezig kunnen zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden