Atletiekvereniging SPARK.
Atletiekvereniging SPARK. (Foto: )

Gezond en sportief bezig bij SPARK

In deze tijd met beperkte mogelijkheden wat sport betreft in verenigingsverband bestaat toch bij atletiekvereniging SPARK de mogelijkheid te sporten. Zowel op de baan als op de weg. Alles met inachtneming van bestaande regels zoals afstand en handen wassen voor de training en onder toezicht van leden van SPARK die alles goed in de gaten houden.

Regio - Tweemaal per week zijn er hardloopgroepen actief bezig, er wordt zowel op als buiten de baan getraind. Atleten van deze groepen trainen ook op zaterdag- en zondagmorgen, en er is ook een bootcamp training op zaterdag. Deze trainingen zijn een goede voorbereiding voor de langere afstanden. Driemaal per jaar start een beginnersgroep voor de 5 km. Al deze takken van sport worden begeleid door ervaren, gediplomeerde trainers.

Jaarlijks organiseert SPARK zowel baan- als wegwedstrijden; waaronder de Spijkenisse SPARK marathon. Onze VB groep is heel succesvol op de baan; de VB-atleten nemen deel aan nationale en internationale wedstrijden.

Wandelen
"De laatste tijd zien wij veel mensen wandelen in de parken van Spijkenisse, en daarom is het misschien een idee om bij onze club te komen wandelen met gezellige mensen van diverse leeftijden. Je kunt bij SPARK niet alleen wandelen maar ook Nordic-Walken onder gediplomeerde trainers. Er zijn verschillende groepen zowel op zaterdag als dinsdag. U komt op plekken in Spijkenisse waar u versteld zult staan van hoe mooi onze gemeente is."

"SPARK is 50 jaar jong en heeft groot aantal leden; ook jij zal je bij ons direct thuis voelen. Bovendien heeft SPARK een gezellige kantine

nu even gesloten vanwege carona

met leden die de kantine onderhouden en bedienen. Kijk eens op onze website voor meer informatie: www.avspark.nl"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden