Bibliotheek.
Bibliotheek. (Foto: )

Bibliotheek Hoogvliet weer open

Op 2 juni gaan nog eens acht vestigingen van bibliotheek Rotterdam weer open. In de buurt kunnen gebruikers van de bibliotheek weer terecht voor het lenen en terugbrengen van boeken.

Hoogvliet/ Rotterdam - Op 2 juni openen - naast de vier grootste vestigingen die eerder openden - nog eens acht vestigingen van Bibliotheek Rotterdam. Boeken inleveren, uitzoeken en lenen kan dan weer in 12 vestigingen verspreid over de stad. Naast de Centrale Bibliotheek en de vestigingen in Delfshaven, Feijenoord en Ommoord zijn leden vanaf 2 juni weer van harte welkom in de vestigingen in Hoek van Holland, Hoogvliet, Nesselande, Schiebroek, Overschie, IJsselmonde, Rozenburg en Charlois.

12 van de in totaal 20 vestigingen weer open

Maar liefst 12 van de in totaal 20 vestigingen van Bibliotheek Rotterdam zijn per 2 juni weer open. De resterende kleinere vestigingen zullen later volgen. De vestigingen zijn geopend voor leden om boeken terug te brengen en te lenen. Andere services zoals de werk- en studieplekken, toiletten en printers zijn nog niet beschikbaar.

"Het is de bedoeling dat je je bezoek zo kort mogelijk houdt. We doen er alles aan om dit prettig en veilig te laten verlopen. Sommige locaties hebben aangepaste openingstijden, kijk hiervoor op de website bibliotheek.rotterdam.nl/weeropen

Online

"Online zijn we nog steeds open. Ga naar www.bibliotheek.rotterdam.nl/online voor alle online activiteiten, luisterboeken en e-books. Nog geen lid? Schrijf je in via de website. Kijk op https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/word-lid.."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden