De bewoners van het Corneliahof in Pernis gingen uit hun dak toen Johnny Valentino van de tuintafel een podium maakte. Anja Kist (links) houd haar hart en hoofd vast. Foto: Joop van der Hor
De bewoners van het Corneliahof in Pernis gingen uit hun dak toen Johnny Valentino van de tuintafel een podium maakte. Anja Kist (links) houd haar hart en hoofd vast. Foto: Joop van der Hor (Foto: Joop van der Hor)

Valentino doet corona vergeten

Wally Preyll alias Johnny Valentino is in Pernis bekender dan Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé bij elkaar. De bewoners van het Havenlicht en het Corneliahof dragen de zanger uit Hellevoetsluis op handen. Voor de derde keer in korte tijd trad hij op in het dorp en nóg hadden de bewoners er geen genoeg van.

PERNIS - Gestoken in zomers outfit zette de nu als Johnny Valentino aangekondigde immer goedlachse zanger door het door hemzelf gekscherend genoemde 'Coronahof' volledig op z'n kop. "Heerlijk man, hij doet ons volledig die rotziekte voor even vergeten", aldus bewoonster Anja Kist-Meijboom die dankzij een donatie van de wijkcommissie het openluchtoptreden had georganiseerd.

Geheim
De voorzitter van de Commissie H.Pernis had, net als eerder op 5 mei, tot op het laatste moment het tijdstip geheim gehouden waardoor sommige bewoners al ruim twee uur voor aanvang op een stoeltje in het zonnetje zaten in de binnentuin van het Corneliahof. Anja zelf genoot ook met volle teugen. Ze is herstellende van het coronavirus. "Ik heb echt op het randje gelegen en doen bedoel ik niet op het randje van mijn bed." Amper bekomen van het geweldige optreden van Johnny Valentino of ze is alweer aan het broeden op een ander leuk plannetje. "Als dat doorgaat dan schrikken ze zich hier de kolere, is weer eens wat anders dan de corona", aldus een opgewekt lachende Anja Kist-Meijboom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden