Rolf mokken te koop bij AH Rhoon.
Rolf mokken te koop bij AH Rhoon. (Foto: )

Rolfmokken te koop bij AH Rhoon

In aanloop naar Vaderdag wordt er weer van alles verzonnen om een leuk of origineel kado te geven aan vader. Op zondag 21 juni is het zover. In de twee weken voor Vaderdag kan men bij de supermarkt in het centrum van Rhoon (AH) prachtige mokken kopen met zeer fraaie afbeeldingen van het zwervertje ROLF en de wereld waarin hij toen leefde en betrokken was bij ons culturele erfgoed op en rondom IJsselmonde.

Rhoon - "De bijzondere tekeningen zijn gemaakt door Hans Brouwer. Jurgen Mahu heeft samen met de geestelijk vader van Rolf en het bestuur van de stichting deze mooie mokken laten maken en wil ze graag via de winkel aanbieden aan de inwoners van Albrandswaard en daar buiten. De mokken zijn een serie van 6 stuks met diverse fraaie tekeningen, die men kan aanschaffen voor de prijs van 3.99, euro per stuk en als men er tevens een boek van ROLF bij aanschaft komt de prijs op 2.99 EURO per stuk.

(De opbrengst is voor de stichting Rolf - zie www.musicalrolf.nl)

"Nadat de uitbreiding van de ROLF-route in Barendrecht geannuleerd moest worden door de coronacrisis is deze actie, naar een idee van Jurgen Mahu (AH Rhoon) een mooie opsteker voor de aandacht van Rolf, maar tevens voor Vaderdag. In eerste aanvang zou er een zeer speciaal en mooi programma gemaakt worden met diverse verrassingen, maar door de veiligheidsregels van de gemeente Albrandswaard en de Veiligheidsregio Rijnmond moest daar van worden afgezien. In een kleinere opzet worden er toch nog wat leuke dingen gedaan door de stichting Rolf en Albert Heijn, maar daar zal men later wat meer over horen en lezen.

In het radioprogramma Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard van zondag 21 juni wordt daar op terug gekeken en zijn diverse kleine interviews te horen. Voor vader (en ook een beetje voor moeder) is er voor 6 dagen in de week steeds een andere mok /beker beschikbaar voor het drinken van koffie, thee of melk. Mokken zijn te koop bij Albert Heijn in het centrum van Rhoon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden