Een voorman van Binder met leerlingen van de Topacademie.
Een voorman van Binder met leerlingen van de Topacademie. (Foto: E.Monteny)

Samenwerking met Binder biedt leerlingen van Topacademie Groen kansen op de arbeidsmarkt

"Nu kennen we Binder Groenprojecten in Poortugaal al langer als stagebedrijf voor Accent en kunnen we al flink wat namen noemen van leerlingen die van onze school zijn gegaan met een vaste baan."
dit bericht is ingezonden via: Schrijf mee

Albrandswaard/ Rotterdam - "Als sociaal ondernemer gaat Binder hiermee zelfs een stapje verder en biedt nu stageplaatsen en banen aan voor leerlingen van alle praktijkscholen in Rotterdam en omstreken. Via de TOP Academie Groen. Zo zijn onlangs op 20 mei vier leerlingen geslaagd voor hun branchecertificaat ‘Werken in het groen’."

Uniek gereedschap
"En Binder doet er nog een schepje bovenop! Zij nemen het onderhoud en keuring van alle parkmachines van Accent Hoogvliet voor hun rekening. Door deze samenwerking kunnen we investeren in uniek gereedschap, dat alleen gebruikt mag worden wanneer een werknemer beschikt over een speciaal certificaat."

Groenonderwijs
"Door leerlingen in staat te stellen al deze certificaten te halen, kunnen we, als enige praktijkschool binnen de grenzen van Rotterdam, het groenonderwijs hoog inzetten. Met dit lesprogramma in samenwerking met Binder, creëren we een solide voorbereiding op de arbeidsmarkt aan leerlingen die voor dit mooie vak kiezen. Oftewel: Binder Bedankt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden