Foto:

Culinair en Cultureel Kasteel van Rhoon

Al ligt bijna de hele culturele sector plat, toch heeft de Stichting Kasteel van Rhoon ideeën om creatief aan de slag te gaan om binnen de huidige regelgeving het een en ander te organiseren. "We hopen deze zomer een aantal kleinschalige evenementen te kunnen programmeren in de buitenlucht en/of in het Kasteel."

Rhoon - "In de buitenlucht hebben we meer ruimte natuurlijk, vooral de terrassen rond het Kasteel vormen een prachtige ambiance. Binnen heeft zo zijn beperkingen, maar we moeten ook rekenen houden met slecht weer – dus zal er in een schaduwprogramma voorzien worden."

Open Podium - lokaal talent 

"Deze zomer willen we lokaal talent een podium geven om zich te presenteren en profileren. Binnen de vorig jaar ingezette programmering “Kasteel Culinair en Cultureel” willen we hier invulling aan geven. Dat zal gebeuren middels een ”Open Podium” op zondagmiddagen waar talenten kun kunnen en kunsten mogen vertonen op locatie. In principe gaan we uit van een plek op het terras of veld naast het Kasteel maar het zou dus ook in een zaal kunnen zijn. Voor licht en geluid zal worden gezorgd, de “artiest” of “groep” mag zelf de invulling bepalen als het maar past binnen de entourage. En gezien de afmetingen van het podium zal de “act” beperkt moeten zijn tot maximaal 4 à 5 personen."

"Het optreden kan zijn een muzikale uitvoering, een voordracht, poëzie, cabaret, band of een mix van deze genres bestemd voor een breed publiek van jong tot oud. Vooral mensen uit Albrandswaard worden gevraagd te reageren en hebben voorrang, hoewel ook lokaal talent uit omliggende gemeenten welkom is. Heb je nu al belangstelling stuur dan een mail naar: info@stichting-kasteelvanrhoon.nl."

Voor het laatste nieuws en de programmering zie www.stichting-kasteelvanrhoon.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden