JO17 sv Poortugaal
JO17 sv Poortugaal (Foto: Rick Rübe)

Jeugdopleiding sv Poortugaal schrijft geschiedenis

"Met enige trots kunnen we melden dat ons jeugdteam jongens onder 17 jaar het is gelukt te promoveren naar de landelijke divisie. Onlangs heeft de KNVB gekozen voor een nieuwe competitiestructuur voor jeugdteams op landelijk niveau."

Poortugaal - "Het team jongens onder 17 jaar was in de competitie bezig aan een geweldig seizoen en waren aan het strijden om de koppositie in de promotiepoule hoofdklasse op het moment van de Coronacrisis. Gezien het gemiddeld aantal punten kwam de mogelijkheid om te promoveren. Dit betekent dat het team voor het eerst in de clubgeschiedenis haar krachten kan gaan meten op landelijk niveau in divisie 7.

Op goede weg
"Ook de jongens onder 19 jaar draaide een topseizoen en waren eveneens in de strijd om de bovenste plaatsen in de promotiepoule hoofdklasse. Helaas hebben zij net naast promotie gegrepen. Komend seizoen spelen behoudens JO17 (divisie 7) alle teams in de Hoofdklasse. Het geeft aan dat we met onze jeugdopleiding op de goede weg zijn en aansluiting krijgen met de top jeugdopleidingen binnen het district west 2."

"We wensen alle teams veel plezier toe in de nieuwe voetbaljaargang en we hopen dat de spelers zich op dit hogere niveau optimaal zullen ontwikkelen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden