Foto:

Deel van activiteiten bibliotheek weer van start

Nu de maatregelen van het kabinet dat weer toelaten, starten weer wat activiteiten in de bibliotheken. Om te beginnen met activiteiten rond taalontwikkeling; zo’n belangrijke levensbehoefte in deze tijd. Plezier in (voor)lezen opent immers nieuwe werelden en vergroot de verbeeldingskracht en de woordenschat*, voor Rotterdamse kinderen én hun ouders.

Rotterdam - Zo vinden vanaf half juni in vier vestigingen weer voorleeshalfuurtjes plaats. Richting de zomervakantie starten, binnen de mogelijkheden, weer meer activiteiten, bijvoorbeeld workshops in de Maakplaats en films voor de jeugd.

Reserveren verplicht

De activiteiten zijn toegankelijk met een reservering vooraf via de website. Kijk op https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/activiteiten/agenda voor de agenda. En houd onze social media in de gaten!

Veiligheidsmaatregelen

Kijk op  www.bibliotheek.rotterdam.nl/weeropen voor alle veiligheidsmaatregelen. Bibliotheek Rotterdam doet er alles aan om een bezoek aan de bibliotheek prettig en veilig te laten verlopen. 

Bibliotheek online 

Online blijft de bibliotheek ook activiteiten aanbieden. Ga naar www.bibliotheek.rotterdam.nl/online voor video’s van activiteiten, luisterboeken en e-books.

Over Bibliotheek Rotterdam

Bibliotheek Rotterdam is er voor álle Rotterdammers: een neutrale, toegankelijke plek met een schat aan actuele en betrouwbare informatie. Wij helpen Rotterdammers bewust, actief en kritisch deel te nemen aan de samenleving. Lid worden kan via de website:  www.bibliotheek.rotterdam.nl/word-lid

*Een kind dat vijftien minuten per dag wordt voorgelezen leert in een jaar tijd duizend nieuwe woorden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden