v.l.n.r. Gijsbert van Herk, Arno van Haasterecht, de heer Tetteroo.
v.l.n.r. Gijsbert van Herk, Arno van Haasterecht, de heer Tetteroo. (Foto: Hans van der Boom)

Dagbesteding en vervoer ook voor Humanitas weer gestart

Op 15 juni zijn in Rotterdam en omgeving de dagbestedingen weer opgestart. Het bezoek en vervoer zijn gefaseerd uitgebreid. Hierdoor worden mantelzorgers na de afgelopen maanden weer iets ontlast en kunnen bezoekers genieten van de sociale contacten. Stichting Humanitas en vervoerder Trevvel zijn blij dat de dagbestedingen weer zijn gestart. Trevvel deelde vanwege dit heuglijke feit taarten uit aan de locaties van de dagbestedingen. Een geste die door de zorgorganisaties en hun klanten zeer op prijs werd gesteld.

Rotterdam - Daarnaast was directeur van Trevvel, Arno van Haasterecht, op donderdag 18 juni zelf chauffeur voor Stichting Humanitas. Hij reed Humanitas bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk en de heer Tetteroo, vakkundig naar de Humanitas-locatie Gerard Goosen in Ommoord.

Vervolgens was Trevvel zelf aan de beurt om een echte Rotterdamse Dudok appeltaart in ontvangst te nemen. Gijsbert van Herk bood namens Stichting Humanitas Trevvel een taart aan onder het motto: “Dank voor de taart, maar jullie verdienen er zelf ook één!” De locatie Gerard Goosen is één van de elf dagbestedingslocaties die Humanitas in de regio Rijnmond heeft. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Stichting Humanitas
Stichting Humanitas biedt zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Trevvel
Trevvel vervoert per dag 7000 Rotterdammers, zodat zij kunnen ontspannen, leren, werken of ontmoeten. "Dit doen wij in opdracht van de gemeente Rotterdam voor iedereen met een indicatie. Dit kan een indicatie zijn om naar school te gaan, naar de dagbesteding of sociale werkplek of voor mensen die wat minder makkelijk zelf kunnen reizen. Daarnaast bieden wij sociale ondersteuning door klanten te voorzien van een luisterend oor, benodigde informatie en activiteiten in de stad." Voor meer informatie: www.trevvel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden