Route door Nederland die gefietst wordt door Team United4Kika.
Route door Nederland die gefietst wordt door Team United4Kika. (Foto: United4KiKa)

Pernis is stop in hartroute voor Kika

Pernis - Team United4Kika is een groep enthousiaste fietsers uit Nederland die jaarlijks zich inzetten voor KiKa. Door deelname aan een event wordt er zoveel mogelijk geld opgehaald om het werk van KiKa te steunen. "Na het veroveren van de Roze trui in 2017 tijdens Giro di KiKa met het bedrag van ruim 77.000 euro zouden we in 2020 wederom deelnemen aan dit event in Italië. Helaas heeft een virus roet in het eten gegooid en het grote gevolg is dat de meeste sportieve events voor KiKa en verschillende andere goede doelen afgelast zijn."

Pernis

Het 'stille' gevolg is niet helemaal te bevatten, maar veel deelnemers zijn minder actief in het genereren van donaties. "Om iedereen te motiveren toch te zorgen voor een mooi bedrag voor KiKa organiseren we de #RideSoLong rit; samen steken we ze een hart onder de riem. Daarom gaat het team op 26 juni van start in Oosterhout voor een rit van 600km/24 uur in de vorm van een hart door Nederland. Van, via en naar sponsoren om aandacht te vragen voor de goede doelen." Het team heeft een stop gepland op vrijdag 26 juni om 20.00 uur bij Safetycenter Shell Pernis.

Hart

"Deze ziekten laten zich niet verslaan door een virus en ondanks de huidige situatie gaat de strijdt tegen kinderkanker door en streven we naar 95 procent genezing. De route is gemaakt in de vorm van een hart, ieder kind, iedere patiënt heeft ook in deze tijden een hart onder de riem nodig. Dat het een lange, zware tocht wordt zal duidelijk zijn. Onderweg zijn er 6 stops gepland, even rust, iets extra eten. 600 Kilometer is een verschrikkelijk eind fietsen maar ons motto “Pijn is voor even, opgeven voor altijd” sterkt ons in de strijd. Ook jij kunt ons steunen: In aanloop naar 26 juni roepen we alle sporters van Nederland op om onze actie te steunen; loop, ren, fiets, skeeler, zwem, roei een route bij jou in de buurt in de vorm van een hart. Gebruik de #RideSoLong en deel op Facebook met tag: Team United4Kika."

Donaties

"Wil je je inzet combineren met het werven van donaties dan is dat super; storten kan via onze pagina: www.girodikika.nl/united4kika-ii wil je met een 'cheque' naar een stop van ons komen om deze over te dragen neem dan contact met ons op: 06-50640591. We genieten nu al van ieders aandacht en inzet. Info: www.facebook.com/teamunited4kika/ Instagram: https://www.instagram.com/ridesolong/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden