Foto:

Kort nieuws en online krant

Schrijfster over duister Rotterdam

Albrandswaard - Op zondag 28 juni a.s is er weer een gast in de studio van RTV Albrandswaard in het info/familieprogramma ‘Steevast op Zondag’. Het radio-presentatieduo Nelleke van der Schee en Jan Jongerius praten in het tweede(13.00-14.00) uur met de schrijfster/auteur Esther Vermeulen, die al een serie van 8 boeken heeft uitgebracht onder de noemer Bureau MaRIT over criminaliteit en als detective romans in Rotterdam en omstreken. Haar laatste boek is getiteld De slag in het Kralingse Bos en gaat over een onbekende subcultuur en duistere wereld van de hooligans in Rotterdam. Esther schrijft haar boeken na een grondige research met de politie en andere overheidsinstanties. Veel te vragen en veel te vertellen, live uit de studio in Rhoon.
In het eerste (12.00-13.00) uur is er ruim aandacht voor de actualiteit in Albrandswaard en omgeving.
Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, ether FM.107.1, kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway).

Klankbord

Albrandswaard - In opdracht van de gemeenten Albrandswaard en Barendrecht gaat GKB Realisatie B.V. de komende 10 jaren het onderhoud uitvoeren aan de Gaatkens-, Koedoodseplas en de Noordrand. Het onderhoud zal bestaan uit maaien bermen, knippen hagen, maaien riet en waterplanten, verwijderen zwerfvuil, legen afvalbakken, onderhoud meubilair en meer. GKB is niet alleen verantwoordelijk voor het onderhoud van de komende 10 jaren, maar gaat ook maatregelen uitvoeren ter verbetering van het gebied. Het gaat dan om de verbetering van de belevings- en ecologische waarde. Door bewoners en verenigingen rondom de plassen en de Noordrand wordt veel gebruik gemaakt van het projectgebied. Het is belangrijk dat de te nemen maatregelen ter verbetering van het projectgebied ook in samenwerking met omwonenden wordt gedaan. De gemeente wil daarom in contact komen met bewoners en verenigingen die belang hebben bij het projectgebied. Hiervoor wil de gemeente een klankbordgroep samenstellen van belanghebbenden. Voor vragen Theo Vermeulen, telefoon: 06 10 24 94 15 of aanmelden e-mail theo@gkbgroep.nl.

Klik hier voor de online krant!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden