Ontmoetingsbus SWA on tour...


De jeu de boulesbaan in het Bakkerspark Portland is 8 juli de eerste locatie van de Ontmoetingsbus. Elke week staan ze ergens anders op woensdag van 10.00-12.00 uur. Komt u ook gezellig langs?
De jeu de boulesbaan in het Bakkerspark Portland is 8 juli de eerste locatie van de Ontmoetingsbus. Elke week staan ze ergens anders op woensdag van 10.00-12.00 uur. Komt u ook gezellig langs? (Foto: SWA)

Ontmoetingsbus SWA on tour...

Welzijn

De medewerkers van Stichting Albrandswaard gaan samen met vrijwilligers in juli wekelijks op stap met de Ontmoetingsbus. De Ontmoetingsbus is een mobiele ontmoetingsplek voor ouderen in de eigen wijk. Een soort pop-up terras. Op de woensdagochtenden van 10.00–12.00 uur staan ze in verschillende wijken van Albrandswaard.

Albrandswaard – De planning is: 8 juli Bakkerspark Portland bij de jeu de boulesbaan, 15 juli Service Woon Centrum Rhoon bij de speeltuin, 22 juli F. van de Poest Clementlaan Poortugaal in het park en 29 juli in het Park van Rhoon. SWA komt aan, zet stoelen en tafels op veilige afstand van elkaar voor de bus en de gezelligheid kan beginnen. Lekker dichtbij huis, gezellig koffie/thee drinken met leeftijdsgenoten uit de buurt. Er kan ook een spelletje gespeeld worden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Iedereen is van harte welkom om zo lang te blijven als men wil. Als het regent kan het helaas niet doorgaan. Met de Ontmoetingsbus wil SWA eenzaamheid onder ouderen verminderen en contacten in eigen wijk bevorderen. Door dichtbij de mensen te staan, hen actief te benaderen en een gezellige plek te creëren, maakt de Ontmoetingsbus het laagdrempelig en uitnodigend langs te komen. SWA hoopt u binnenkort in de buitenlucht te ontmoeten! Info via 010-5018322.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden