Weekendafsluiting A20 3-6 juli voor aanleg stil asfalt


Kaartje met afsluiting en omleidingen.
Kaartje met afsluiting en omleidingen. (Foto: )

Weekendafsluiting A20 3-6 juli voor aanleg stil asfalt

Regio - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 3 juli 22.00 uur tot maandag 6 juli 05.00 uur werkzaamheden uit op de A20, richting Gouda. Het werk bestaat uit onderhoud aan het asfalt, voegovergangen, geleiderails, bruggen, viaducten en een verkeersportaal. Onderdeel van het werk is het toepassen van het nieuw type geluiddempend asfalt tweelaags zoab fijn op het tracé A20 Terbregseplein.

Weggebruikers moeten rekening houden met tien tot dertig minuten extra reistijd. De A20 is tijdens de werkzaamheden afgesloten tussen knooppunt Terbregseplein en knooppunt Gouwe, in de richting van Gouda. In tegengestelde richting blijft de A20 gewoon toegankelijk voor weggebruikers. Verder zijn afgesloten: de af- en toeritten 16 Capelle aan den IJssel, 17 Nieuwerkerk aan den IJssel en 18 Moordrecht, de verbindingsweg A16 met de A20, A16 afrit 27 Rotterdam Prins Alexander en verzorgingsplaats De Vink (inclusief benzinestation BP). Let op: de toeritten en verzorgingsplaats De Vink (inclusief benzinestation) zijn op vrijdag 3 juli al vanaf 21.00 uur afgesloten.

Omleiding: vanuit Maasvlakte/Europoort Verkeer vanaf de A15 naar Utrecht blijft de A15 volgen naar de A27. Verkeer vanaf de A15 naar Gouda wordt omgeleid via knooppunt Benelux, de A4 en knooppunt Prins Clausplein naar de A12. Uiteraard werkt de aannemer met inachtneming van de actuele coronamaatregelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden