Palliatieve unit Maashaven van verpleeghuis Siloam zoekt vrijwilligers


Foto:

Palliatieve unit Maashaven van verpleeghuis Siloam zoekt vrijwilligers

Er zijn voor iemand die het nodig heeft? Palliatieve unit Maashaven is een plek voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Vanuit huis of ziekenhuis komen ze naar Maashaven om daar de laatste periode van hun leven te beleven, samen met hun naasten.Vrijwilligers hebben er een belangrijke taak in aandacht en lichte zorg voor deze mensen en hun familie.

Hoogvliet - Voor de cliënten is het belangrijk dat je oog hebt voor de eigenheid van mensen. Dat je de cliënt in zijn waarde laat en beseft dat de stervende mens een heel leven achter zich heeft.

Vrijwilliger
"De taak van de vrijwilligers is in eerste instantie het bieden van aandacht in de vorm van “Er zijn”, gezelschap en gezelligheid. Tevens ondersteunt u bij de dagelijkse zaken, zoals het uitserveren van maaltijden en koffie en thee zetten. De insteek is dat je samenwerkt met andere vrijwilligers en het team verpleegkundigen/verzorgenden. Gastvrijheid en het creëren van een open, ontspannen en huiselijke sfeer zijn belangrijk."

"Wij zoeken: Mensen met levenservaring, die contactueel vaardig zijn, en die één tot twee dagdelen per week de cliënten willen ondersteunen. De werktijden zijn van 11:00 tot 15:00 uur en van 14:45 tot 19:00 uur.

We bieden: Ondersteuning door een vrijwilligers coördinator, scholing en toerusting om het werk te kunnen uitvoeren. Eind Augustus /begin september start de training voor de vrijwilligers.Naast een samenwerkingsovereenkomst ontvang je reiskosten en ben je WA verzekerd.Door het jaar heen zijn er momenten waarbij extra aandacht en waardering wordt gegeven aan de vrijwilligers."

Wil je meer weten, aarzel dan niet en bel met vrijwilligerscoördinator van Siloam. Telefonisch bereikbaar op nummer 010 2630333 of 06-13624491E-mailen kan natuurlijk ook, m.vanzuilen@leliezorggroep.n

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden