Maaltijd thuisbezorgd op 23 juli; meldt u tijdig aan


Op 23 juli wordt voorlopig voor de laatste keer een maaltijd thuisbezorgd door SWA.  De afgelopen maanden werden deze maaltijden verzorgd door Completer Catering en bezorgd door vrijwilligers
Op 23 juli wordt voorlopig voor de laatste keer een maaltijd thuisbezorgd door SWA. De afgelopen maanden werden deze maaltijden verzorgd door Completer Catering en bezorgd door vrijwilligers (Foto: Yvonne)

Maaltijd thuisbezorgd op 23 juli; meldt u tijdig aan

Omdat Seniorenrestaurant 'De Ontmoeting' op z’n vroegst in september weer zal starten, heeft Stichting Welzijn Albrandswaard besloten om ook in juli nog een keer een maaltijd thuis te bezorgen tegen betaling van €10,-.

Albrandswaard - Op 23 juli bestaat de maaltijd uit: Gevulde pasta, spinazie, spekjes en roomsaus + dessert (vega optie = zonder spekjes). Deze maaltijd wordt voor de laatste keer verzorgd door Completer Catering uit Rhoon. Helaas is de corona-crisis deze betrokken, enthousiaste ondernemer fataal geworden en is zijn bedrijf failliet. SWA bedankt Peter voor de prettige samenwerking van de afgelopen periode. De maaltijden kosten €10,- voor een hoofdgerecht en een dessert. Het enige verschil met eerdere bezorgmaaltijden is, dat de maaltijden vanaf 16.00 uur koud worden geleverd. Dit zodat SWA meer maaltijden met minder vrijwilligers rond kan brengen en de vrijwilligers niet bang hoeven zijn dat het eten koud wordt. Het heeft de voorkeur om per bank te betalen, bij de maaltijd ontvangt u een factuur. Heeft u interesse in deze maaltijd, meldt u zich dan vóór 21 juli aan via SWA, 010-5018322. Minima kunnen zich aanmelden bij Vraagwijzer, 010-5011222.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden