Ontmoetingsbus on tour; mobiele ontmoetingsplek


Wegens regen is eenmalig uitgeweken naar binnen, maar de komende woensdagen wil SWA u graag buiten bij de Ontmoetingsbus begroeten met een kopje koffie of thee. Komt u gezellig langs?
Wegens regen is eenmalig uitgeweken naar binnen, maar de komende woensdagen wil SWA u graag buiten bij de Ontmoetingsbus begroeten met een kopje koffie of thee. Komt u gezellig langs? (Foto: Yolanda Hekkert)

Ontmoetingsbus on tour; mobiele ontmoetingsplek

De medewerkers van Stichting Welzijn Albrandswaard gaan samen met vrijwilligers in juli wekelijks op stap met de Ontmoetingsbus. Dit is een mobiele ontmoetingsplek voor ouderen, een soort pop-up terras. Op de woensdagochtenden van 10.00–12.00 uur staan ze in verschillende wijken.

Albrandswaard Op 8 juli zou gestart worden in het Bakkerspark in Portland bij jeu de boulesbaan, maar helaas gooide regen roet in het eten. Omdat het de eerste keer was, is eenmalig uitgeweken naar het wijkcentrum, waar de gasten alsnog genoten van een kopje koffie/thee. Bij volgende geplande dagen zal bij regen niet worden uitgeweken naar binnen, dus SWA duimt voor mooi weer. Het programma is als volgt: 15 juli bij Service Woon Centrum Ghijseland Rhoon, 22 juli in het parkje aan de F. van de Poest Clementlaan Poortugaal en 29 juli in het park van Rhoon. SWA zet stoelen en tafels op veilige afstand van elkaar en de gezelligheid kan beginnen. Komt u ook koffie/thee drinken met leeftijdsgenoten uit de buurt? Er zijn geen kosten aan verbonden. Met de Ontmoetingsbus wil SWA eenzaamheid onder ouderen verminderen en contacten in de eigen wijk bevorderen. Meer informatie via SWA, 010-5018322.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden