Zomerland Hoogvliet 2018. Archieffoto: Angélique Ballhaus
Zomerland Hoogvliet 2018. Archieffoto: Angélique Ballhaus (Foto: Angélique Ballhaus)

Zomerland Hoogvliet in de zomervakantie

Ook dit jaar zal Zomerland Hoogvliet plaatsvinden tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie op doordeweekse dagen van 13.00 tot 16.00 uur. "We hebben weer een super leuk en afwisselend programma neergezet. Verschillende Hoogvlietse verenigingen deels in samenwerking met sportbonden zullen sportclinics aanbieden."

Hoogvliet - Er worden ook nieuwe sportvarianten aanbieden zoals bijvoorbeeld beachtennis en AirBadminton. Verder is er een theatervoorstelling, komen de tekenmeisjes, BMX clinics en nog heel veel meer. "Dit jaar staan we op pagina 93 van het jeugdvakantiepaspoort. Naast een stempel voor in je jeugdpaspoort krijgt je ook iets lekkers."

Richtlijnen
Uiteraard wordt tijdens Zomerland Hoogvliet rekening gehouden met de RIVM richtlijnen. Op www.zomerlandhoogvliet.nl zal meer informatie over de registratie en de te nemen maatregelen geplaatst worden. Intentie is dat ouders welkom zijn maar uitsluitend op de daarvoor aangewezen terrassen.

Ouderterras
Kinderen kunnen gewoon ronddwalen tussen de verschillende activiteiten en dienen voornamelijk rekening te houden heel veel handen wassen (al zijn we dat wel gewend inmiddels). "Ouders zijn zeker welkom maar mogen alleen plaatsnemen op de ouder terrassen die verdeelt zijn over het terrein. Ouders dienen dan wel rekening te houden met 1,5 meter richtlijnen. Ondanks alle extra maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we samen met jullie er weer een geslaagde afsluiting van de zomervakantie van kunnen maken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden