Per 1 augustus start Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam met het aanbieden van sportlessen.
Per 1 augustus start Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam met het aanbieden van sportlessen. (Foto: Mark van der Ham)

Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam opent op 1 augustus

Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam zal per 1 augustus zijn deuren openen. Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam is opgericht door Amora en Mark van der Ham. "Nadat wij beiden de afgelopen jaren ons hebben ontwikkeld in verschillende sport-disciplines is de tijd gekomen om onze krachten te bundelen."

Hoogvliet - Amora van der Ham heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan en zich verdiept in het lesgeven van de verschillende groepslessen. Zowel free-style als voorgeschreven programma’s. Olympische judo trainer/coach Mark van der Ham staat aan het hoofd van het Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam personal training team. Mark heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van sporters die resultaten willen halen op Europees, Wereld en Olympisch niveau. Mark was voor Nederland actief op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016 (waar Anicka van Emden een bronzen medaille wist te winnen) en op dit moment is hij bondscoach van de Vlaamse judo heren die op weg zijn naar de Olympische Spelen in Tokio 2021.

Waarom Sportinstituut Hoogvliet? De afgelopen jaren zijn er vele sport aanbieders in Hoogvliet en omgeving (noodgedwongen) gestopt met aanbieden van sportlessen. Met dit initiatief hopen Amora en Mark dat met een extra aanbod voor groeplessen en personal training in een familiare sfeer dat er weer meer mensen zullen gaan bewegen. Kijk voor meer informatie op www.sihoogvliet.nl.

Dit bericht in ingezonden via Schrijf mee op www.debotlek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden