Cor van den Berg.
Cor van den Berg. (Foto: Privé)

Cor van den Berg (91) overleden

In memoriam

De heer Cor van den Berg is op 21 juli 2020 op 91-jarige leeftijd overleden. Cor heeft samen met goede vriend Andries van der Pijl de toenmalige politieke partij BewonersBelangen Pernis voor de Wijkraad Pernis opgericht en deze politieke partij had veel aanhangers vanuit het Pernisse dorp. Heel wat mensen heeft Cor van den Berg geholpen en met veel inzet en toewijding zaken die onmogelijke leken toch mogelijk te maken voor de inwoners van Pernis.

Pernis - Zijn Wijkraadstaken, waarin onder andere het commissiewerk bij hoorde, deed hij met volle overgave en zonder enig eigenbelang.

Hij genoot van het gevecht tegen de -volgens hem- starre ambtenarij en ‘ergens geen tijd voor hebben’ kwam in zijn woordenboek niet voor. Voor iedereen stond hij klaar, voor jong en oud. Vaak met humor stond hij mensen te woord en dat werd door velen zeer gewaardeerd.

Helaas waren de laatste jaren qua gezondheid moeilijk voor hem en ook voor de mensen waarmee hij behalve zijn familie te maken had. Cor van den Berg was zeer geliefd bij de Pernissers.

Wie hem gekend heeft weet waarom hij zo geliefd was! Cor van den Berg was een fijn mens. Zijn humor zeker om de politiek was ongekend!

Namens zijn grote schare Fans.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden