Ouderen ontmoeten elkaar op Pop-up terras.
Ouderen ontmoeten elkaar op Pop-up terras. (Foto: )

Ontmoetingsbus weer succes in Park van Rhoon

Zo’n dertig ouderen genoten in het zonnetje van een gratis kopje koffie of thee met een koekje tijdens de voorlopig laatste editie van de Ontmoetingsbus. Ze vonden het vooral fijn om weer met elkaar contact te hebben.

Albrandswaard - In het Park van Rhoon, naast de hertenweide, had Stichting Welzijn Albrandswaard een pop-up terras neergezet. Ook dit keer gaven de gasten van het pop-up terras aan het samenzijn met andere ouderen te missen. Stichting Welzijn Albrandswaard gaat naar verwachting in september weer wat activiteiten in aangepaste vorm opstarten, als de toestand rondom corona het dan tenminste toestaat.
Stichting Welzijn Albrandswaard verwacht in september en oktober de Ontmoetingsbus ook weer te gaan inzetten, wellicht al eerder en bij mooi weer zelfs later in het jaar ook nog.
Het concept van de Ontmoetingsbus heeft zich bewezen, de bezoekersaantallen tonen aan dat zo’n pop-up terras voorziet in een behoefte van ouderen. Voor deze editie speciale dank aan de Klepperwei, die de koffie heeft gesponsord, waarvoor hartelijk dank namens alle ouderen en Stichting Welzijn Albrandswaard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden