Theeterras bij De Zevensprong
Theeterras bij De Zevensprong (Foto: Anna Pires Batista)

Op de thee bij De Zevensprong

Op woensdag 29 juli was het zo ver. De tafels en stoelen hadden al vaker buiten gestaan, maar afgelopen woensdag was de officiële opening van het theeterras bij huis van de wijk De Zevensprong. Ongeveer twintig genodigden genoten van een hapje en een drankje, de muziek en veel gezelligheid.

Hoogvliet - Vanwege de voorschriften in verband met COVID-19 mogen er niet te veel mensen tegelijk binnen in de foyer van De Zevensprong om een kopje koffie of thee te drinken. “Wij merken dat hier toch behoefte aan is. Veel ouderen hebben maanden binnen gezeten. Activiteiten gingen niet door, de kinderen deden de boodschappen en nu is bovendien de zomer begonnen. Voor veel ouderen sowieso een stille en saaie periode.” aldus Barbara Terlouw, sociaal makelaar bij DOCK.

Om mensen toch een plek te geven buiten de deur om naar toe te gaan en even gezellig een praatje te maken, zal vanaf nu iedere woensdag vanaf twee uur het theeterras geopend zijn. Alleen op woensdag 26 augustus is het terras gesloten in verband met de huttenbouw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden