Foto:

Aad en Meta 50 Jaar getrouwd!

  Nieuwsflits

Vijftig jaar geleden trouwden Aad en Meta op 14 mei 1970. Zij gingen niet op huwelijksreis, maar stonden de volgende dag om 04.00 uur op om de sigarenzaak te openen welke zij van hun vaders ouders hadden gekocht. Dat was op de Dordtsestraatweg 583 in Rotterdam.

Hoogvliet - Na 5 jaar werd deze zaak verkocht en kochten zij een nieuwe zaak in Hoogvliet op de Wilhelm Tellplaats 18. Dat was op 1 juli 1975. Zij hebben daar 30 jaar met veel plezier gewerkt. "Het was meer een sociale ontmoetingsplaats. Iedereen kwam er graag ook alleen maar voor een praatje of een kop koffie, wat altijd klaar stond", vertelt zoon Aad Villerius. "Ik ben hier samen met mijn 3 zussen opgegroeid. Per 1 januari hebben zij ook deze zaak verkocht en in Poortugaal weer een nieuwe zaak uit de grond gestampt. Na ook hier 5 jaar te hebben gezeten vonden zij het leuk geweest en zijn zij van hun vrijheid gaan genieten, veel vakanties, uitjes en etentjes samen, maar ook met vrienden tot op de dag van vandaag."

Dat zij geliefd waren en nog steeds zijn in zowel Hoogvliet als in Poortugaal blijkt wel uit het feit dat zij nog altijd oude klanten tegen komen en er flinke gesprekken over die goede oude tijd plaatsvinden. Dat dit feest nu niet ten volle gevierd kan worden is jammer, maar het wordt zeker op een later tijdstip ingehaald.

"Naast de vele felicitaties van vrienden, buren en oude klanten vonden zij het ook leuk de felicitaties van burgemeester Aboutaleb te ontvangen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden